Napa Teknologi Dadi Kritik Sukses ing Restoran

Kita duwe podcast sing luar biasa sing bakal diterbitake karo Shel Israel babagan bukune, Lethal Generosity. Salah sawijining topik sing narik kawigaten nalika ngobrol yaiku pirang-pirang teknologi sing wis dileksanakake kanggo nambah produktivitas lan akurasi ing saubenge pelanggan sing ngontrol transaksi ing tangan pelanggan. Mesthi ora ana tantangan sing luwih gedhe tinimbang mbukak restoran sing sukses saiki. Antarane biaya energi, turnover karyawan, peraturan, lan

Zavers: Distribusi Kupon Digital saka Google

Google nggedhekake jangkauan kupon digital karo Zavers. Zavers ngidini para pengecer entuk kupon sing pas kanggo pembeli sing bener, nggedhekake program hadiah, lan nglacak nebus wektu nyata. Para pembeli nemokake diskon produsen ing situs web pengecer favorit lan nambah kupon digital menyang kertu online. Tabungan kanthi otomatis dipotong nalika checkout nalika para pembeli geser kertu hadiah utawa ngetik nomer telpon - ora ana pindai utawa ngurutake fisik