Mcommerce Saiki Akeh 200% Luwih Cepet tinimbang E-commerce

Apa sampeyan ngelingi barang pisanan sing sampeyan tuku ing piranti seluler? Aku ora yakin nalika tuku seluler pertama, kira-kira liwat aplikasi seluler Amazon utawa Starbucks. Tuku seluler duwe sawetara watesan - siji yaiku panggunaan gampang lan teknologi, lan liyane mung percaya karo transaksi kasebut. Tuku seluler saiki wis dadi nomer loro, nanging statistik saka Coupofy mbuktekake. Nyatane,

Platform E-commerce Paling Cepet kanggo Desktop lan Mobile

Kacepetan iku dhuwit. Iku gampang banget nalika nerangake e-commerce. Ora mung konsumen sing ninggali situs sampeyan nalika kinerja apik ing desktop utawa seluler. Rangking mesin telusuran pengaruh kacepetan situs lan kaca uga. Mesin telusuran ora pengin pangguna frustasi nalika ngunjungi situs sing alon, mula ora ana gunane kanggo peringkat kanthi apik. Yen platform e-commerce sampeyan mbukak alon utawa ora duwe pengalaman pangguna seluler sing sithik, sampeyan bisa mangkat