Findability - 21 Aturan Anyar kanggo Konten Konten

Nalika dhasar nggawe situs isih bisa digunakake, konten sing saiki sukses ngasilake perusahaan sing nandur modal ing strategi pemasaran sing apik. Akeh perusahaan sing nandur modal akeh ing optimasi mesin telusuran wis ndeleng investasi kasebut ilang… nanging perusahaan sing terus-terusan ngupayakake konten sing relevan, asring lan anyar sing nyedhiyakake regane kanggo para pamirsa terus bisa tampa pituwase. Apa sampeyan siyap kanggo jagad optimisasi mesin telusuran anyar,

Produktivitas: Rubrik "Cepet, Murah, Apik"

Sajrone wis ana manajer proyek, bakal ana trik cepet lan kotor kanggo njlentrehake proyek apa wae. Disebut aturan "Cepet-Murah-Apik", lan butuh wektu kira-kira limang detik kanggo ngerti. Iki aturane: Cepet, murah utawa apik: Pilih loro wae. Tujuan saka aturan iki yaiku kanggo ngelingake yen kabeh usaha rumit mbutuhake perdagangan. Kapan kita duwe bathi ing sawijining wilayah, mesthi bakal kapitunan ing papan liya. Dadi