Pemasaran Seluler: Nggawe Pribadi

Survei online Hipcricket 2014, Sikap Pelanggan ing Pemasaran Seluler, ditindakake ing wulan April 2014 lan target 1,202 wong diwasa ing AS. Survei kasebut nemokake manawa Pemasar wis nggunakake ponsel lan konsumen nanggapi. Rong pertiga responden ujar manawa nampa pesen teks saka merek sajrone 6 wulan kepungkur lan meh setengah konsumen nganggep pesen teks kasebut migunani. Nanging, para pemasar ora ngerti apa-apa nalika ngirim pesen sing cocog lan dipersonalisasi, yaiku