Plugin E-Niaga Kanggo WordPress: WooCommerce

Yen sampeyan durung duwe kasempatan kanggo nggarap WooThemes, anggota tema WordPress sing hebat, sampeyan kudu. Dheweke nindakake sawetara karya sing apik tenan. Kita wis duwe paket pangembang suwe-suwe sadurunge miwiti nggawe tema khusus wiwit wiwitan. WooThemes ngluncurake integrasi e-commerce sing resik, lengkap lan gampang digunakake kanggo WordPress, sing diarani WooCommerce: Katon kaya wong-wong hebat ing WooThemes sing menehi

Dina Kamardikan (saka Billy Mays, ShamWow lan HeadOn)

Televisi asring dienggo ing omah kita, nanging biasane rame ing latar mburi. Yen aku nonton televisi, biasane Discovery Channel. Dina iki dina kerja, dadi aku mlaku-mlaku sawetara kali. Sawise sawetara wektu, kita mung nyewa film. Mangkene 3 alasan kenapa: ShamWow Muga-muga wong iki jengkel amarga ana wong sing nyuduk mripat. HeadOn-Resmi mandhiri sawise sampeyan ndeleng komersial 47 kaping. Billy Mays Siji-sijine