Negara E-commerce Media Sosial

Minangka salah sawijining pariwara liwat media sosial lan nggawa wong bali menyang situs sampeyan, nanging platform media sosial pengin nggawe konversi luwih cedhak lan ngontrol kanthi nggawa langsung menyang platform. Kanggo panyedhiya e-commerce, iki minangka langkah sing nyambut gawe amarga angel ngukur lan ndeleng tanggepan sing apik babagan investasi media sosial kanthi konversi. Nglacak lan atribusi terus dadi tantangan. Mesthi wae, kanggo media sosial