Kepiye Pembayaran Bluetooth Mbukak Watesan Anyar

Meh kabeh wong wedi ndownload aplikasi liyane nalika njagong nedha bengi ing restoran. Nalika Covid-19 mbutuhake pesenan lan pambayaran tanpa kontak, kesel aplikasi dadi gejala sekunder. Teknologi Bluetooth disetel kanggo nyepetake transaksi finansial kasebut kanthi ngidini pembayaran tanpa tutul ing jarak sing dawa, nggunakake aplikasi sing wis ana kanggo nindakake. Panaliten anyar nerangake kepiye pandhemen nyepetake adopsi teknologi pembayaran digital. 4 saka 10 konsumen AS duwe

Tren Pemasaran: Bangkit Duta Besar lan Era Pencipta

2020 kanthi dhasar ngowahi peran media sosial ing urip konsumen. Iki dadi garis urip kanggo kanca-kanca, kulawarga lan kolega, forum kanggo aktivisme politik lan pusat acara maya lan rencana sing spontan lan direncanakake. Pangowahan kasebut ndadekake dhasar tren sing bakal mbentuk maneh media pemasaran media sosial ing taun 2021 lan liya-liyane, sing nggunakake kekuwatan duta duta merek bakal nyebabake era pemasaran digital anyar. Waca terus kanggo wawasan babagan

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake. Para ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo State of Marketing to Engineers Report. Kanggo taun kaping papat, Marketing TREW, sing fokus utamane ing pemasaran nganti teknis

7 Strategi Kupon Sampeyan Bisa Nggabungake Kanggo Pandemi Kanggo Nggawe Konversi Liyane Online

Masalah modern mbutuhake solusi modern. Sanajan sentimen iki bener, kadang, strategi pemasaran lawas sing apik minangka senjata paling efektif ing gudang senjata digital. Lan apa ana sing luwih lawas lan ora bisa dibuktekake tinimbang diskon? Dagang kasebut ngalami kejutan anyar sing nyebabake pandemi COVID-19. Kanggo pertama kaline ing sejarah, kita amati babagan cara toko ritel ngatasi kahanan pasar sing tantangan. Akeh lockdowns sing meksa pelanggan blanja kanthi online. Nomer kasebut