Nggawe Bagan Harga lan Bandingake Kaya Ninja

Mau bengi aku nggawe kothak rega ing plugin anyar sing diluncurake sing ndadekake WordPress dadi platform Pemasaran Email, CircuPress. Babar pisan ora nyenengake (aku nggunakake sampel rega bandhingan lan mbandhingake DreamCode gratis) lan isih kudu diowahi luwih dhisik supaya bisa responsif ing layar seluler lan tablet. Yen sampeyan lagi golek cara sing luwih gampang kanggo nggawe tabel perbandingan lan kisi rega, priksa Compare