Cara ngrancang, Nulis, lan Nerbitake Ebook Sampeyan Nggunakake Google Docs

Yen sampeyan wis mbukak dalan nulis lan nerbitake ebook, sampeyan bakal ngerti yen ora ana jinis file, konversi, desain lan distribusi EPUB, dudu kanggo sedhih. Ana sawetara solusi ebook ing kana sing bakal mbantu sampeyan liwat proses lan nggawa ebook menyang Google Play Buku, Sedulur, lan piranti liyane. Ebook minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo milih otoritas ing papane lan