Apa Kamungkinan Strategi Media Sosial Sampeyan Bakal Menehi Modal Balik Modal?

Minggu iki, klien sing lagi konsultasi takon kenapa konten sing wis digunakake kanthi hard kaya ora mbebayani. Klien iki durung ngupayakake ngembangake pandhuan ing media sosial, tinimbang ngetrapake umume kanggo pemasaran metu. Kita nyedhiyakake foto ukuran para pamirsa ing media sosial dibandhingake karo pesaing - lan banjur menehi pengaruh ing babagan

Media Sosial kanggo Startup: Bukak, Distribusi, Buzz lan Dhuwit

Kita nuduhake dhaptar 40+ situs sing cukup lengkap kanggo ningkatake wiwitan sing kudu sampeyan priksa (lan mriksa) nalika ngrencanakake wiwitan sampeyan dhewe. Masih akeh masalah nggunakake media sosial kanggo menehi kabar babagan wiwitan sampeyan. Lan isih bakal ana sawetara ide sing nyenengake lan asli kanggo nggunakake. Infographic saka Udemy iki nuduhake kepiye sampeyan - minangka wiwitan - bisa

Chirpify: Tambah Konversi menyang Pemantauan Media Sosial

Chirpify ngidini para pemasar ngaktifake pemicu sing ngidini konsumen bisa melu karo merek saka saluran apa wae ing media sosial. Sampeyan bisa ngaktifake pemicu prilaku supaya pangguna media sosial bisa tuku, ngetik promosi, entuk akses menyang konten eksklusif, lsp. Mangkene conto: Minggu iki, deleng iklan TV anyar kita, goleki hashtag lan rampas paket sampeyan dhewe roso anyar kita. #awardsnight pic.twitter.com/ASU58SL1KX - Oreo Cookie (@Oreo) 24 Januari 2014

Nuring Konversi liwat Corong Penjualan Media Sosial

Infographic apik tenan iki disponsori dening TollFreeForwarding mlaku ing bisnis utawa pemasar rata-rata liwat 6 tombol kanggo entuk dodolan liwat media sosial: Kesadaran, Minat, Konversi, Penjualan, Kasetyan lan Advokasi. Corong penjualan wis digunakake ing saindenging jagad pemasaran amarga menehi cara kanggo nyederhanakake lan nggambarake dalane para pelanggan wiwit tumindak pisanan nganti pungkasan. Biasane, iki tegese wiwit saka kesadharan awal babagan adol, nanging ing sosial saiki