Infografis: 10 Babagan Sampeyan Ora Ngerti babagan Kontes Online

Tingkat respons sing dhuwur lan nggawe basis data prospek sing gedhe minangka rong alasan utama kanggo nggunakake kontes online liwat web, seluler lan Facebook. Luwih saka 70% perusahaan gedhe bakal nggunakake kontes kanthi strategi ing taun 2014. Siji saka 3 peserta kontes kasebut bakal setuju nampa informasi saka merek sampeyan liwat email. Lan merek sing wis entuk anggaran kanggo nggawe aplikasi lan pariwara nglumpukake 10 kali luwih akeh peserta.

Sistem Manajemen Langganan: CheddarGetter

Minggu iki aku kudu nglampahi wektu karo tim ing Sproutbox, inkubator teknologi sing apik tenan ing Bloomington, Indiana. Sproutbox didegake dening sawetara pangembang elit sing mutusake apa sing disenengi lan apa sing dikarepake yaiku njupuk ide lan nggawa menyang pasar minangka solusi. Dheweke nindakake mung kanggo usaha ing proyek sing arep dipasarake. Aku melu dina iki dadi finalis Sprout sabanjure…