Wangsulan: Otomatisake Keterlibatan Penjualan Sampeyan Kanthi Panelusuran Email lan Outreach Email

Ora ana sing bakal ujar manawa LinkedIn minangka platform jejaring sosial adhedhasar bisnis sing paling lengkap ing planet iki. Nyatane, aku durung ndeleng resume sing dilampirake kanggo calon utawa nganyari resume dhewe sajrone dasawarsa wiwit nggunakake LinkedIn. LinkedIn ora mung ngidini aku ndeleng kabeh resume, nanging aku uga bisa neliti jaringan calon lan ngerti sapa sing bisa digunakake kanggo lan banjur kontak karo wong-wong mau kanggo ngerteni

Azuqua: Ngilangke Silos Sampeyan lan Sambungake Aplikasi Cloud lan SaaS

Kate Legett, VP lan analis utama ing Forrester ing postingan blog September 2015 nulis ing postingane, CRM is Fragmenting. Topik Kontroversial: Jaga pengalaman pelanggan dadi pusat lan perusahaan sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndhukung pelanggan liwat pungkasan kanggo mungkasi lelungan kanthi gampang, efektif, nyenengake, sanajan lelungan pelanggan nglewati platform teknologi. Fragmen CRM nggawe rasa nyeri sing bisa dialami pelanggan. Laporan Awan 2015