CMS Expo: Permata ing Konferensi Pemasaran lan Teknologi ing Midwest

Aku seneng ngomong ing CMS Expo minggu kepungkur ing Chicago. Iki pisanan aku melu konferensi iki, aku ora yakin apa sing bakal diarepake. Aku kaget banget amarga hebatnya. CMS Expo minangka konferensi sinau lan bisnis sing ditrapake kanggo Sistem Manajemen Konten lan layanan situs web. Iki nduweni sawetara trek sing fokus ing tema bisnis lan teknologi. Lima trek ing taun iki