Pemasaran lan Pariwara jarak: Teknologi lan Taktik

Sanalika mlaku menyang rantai Kroger (supermarket) lokal, aku ndeleng telpon lan app menehi tandha yen aku bisa mbukak barcode Tabungan Krogerku kanggo mriksa utawa aku bisa mbukak aplikasi kanggo nggoleki lan golek item ing lorong. Nalika ngunjungi toko Verizon, aplikasi bakal menehi tandha babagan tautan kanggo mriksa sadurunge mlebu mobil. Iki loro

5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen kasedhiya tuku online). Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siap nggawe

Hacks Pembayaran Seluler kanggo Bisnis

Apa bisnis sampeyan nyedhiyakake pilihan pembayaran seluler? Amarga layanan pembayaran lan teknologi seluler dadi umum ing ngendi wae, kesempatan kanggo nggawe prospek dadi pelanggan liwat pilihan pambayaran seluler kudu ana ing radar sampeyan! Pembayaran seluler cetha minangka teknologi sing tren kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Ing 2012, ana transaksi seluler ing AS, $ 12.8 milyar, ing taun 2017 jumlah kasebut dadi $ 90 milyar. Iku 48% tingkat pertumbuhan taunan senyawa