Commun.it: Manajemen Komunitas Twitter Gampang

Minggu iki, aku diajak ngobrol ing Smartup (Pemasaran Smarter + Startup) dening pangadege, Tim Flint. Tim minangka guru analitik lokal. Pacelathonku fokus ing optimasi lan aku ngomong khusus babagan analytics ... nanging uga pengaruh sing ana pengaruhe kanggo upaya bisnisku. Siji wilayah sing dakwengeti yaiku dikotomi nomer sing dibutuhake supaya bisa narik kawigaten, nanging banjur ora nggatekake ngoyak nomer kasebut lan ngoptimalake kaya ing ngisor iki. Khusus