Alesan Napa Sampeyan Ora Nggawe Host Video Sampeyan

Klien sing nindakake sawetara karya luar biasa ing babagan penerbitan lan ndeleng asil sing luar biasa takon apa pendapatku babagan hosting video ing njero. Dheweke rumangsa bisa ngontrol kualitas video kanthi luwih apik lan nambah optimalisasi telusuran. Wangsulane cekak ora. Ora amarga aku ora percaya yen dheweke bakal kepenak, amarga dheweke meremehake kabeh tantangan luar biasa saka video host sing

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

Brightcove: Platform Video Online Paling Dhuwur

Luwih saka 6,100 perusahaan media lan pemasar gumantung ing Brightcove Video Cloud kanggo nerbitake lan nyebar video online menyang situs web, jaringan sosial, smartphone lan tablet. Platform video online ngidini pamilik konten bisa mbukak kompleksitas iki lan gampang ngunggah, ngatur lan ngirim video online kanggo ditonton ing desktop, piranti seluler lan sing nyambung. Platform video nuduhake tujuan umum kanggo ngotomatisasi lan nyederhanakake fungsi lan langkah-langkah sing dibutuhake supaya bisa sukses kanthi video online. Brightcove nawakake