Napa Mripat Kita Perlu Skema Palet Warna Tambahan… Lan Ngendi Sampeyan Bisa Nggawe

Apa sampeyan ngerti sejatine sains biologis ana rong warna utawa luwih sing saling nglengkapi? Aku dudu ahli ophthalmologist utawa optometrist, nanging aku bakal nyoba kanggo nerjemahake ilmu ing kene kanggo wong-wong sederhana kaya aku. Ayo diwiwiti kanthi warna ing umum. Werna Apa Frekuensi Apel abang ... bener? Ora, tenan. Frekuensi kepiye cahya dibayangke lan dibentuk maneh ing ndhuwur apel sing bisa dideteksi, diowahi dening