Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Reputation.com ngluncurake Social Suite, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, saka review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas. Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online. "Tantangan karo alat media sosial sing ana