Wawancara Diners Club: Mbangun Brand Sosial

Diners Club minangka sponsor World Marketing Media Sosial lan wawancara karo sawetara pamicara wingi (lan saiki bakal nindakake luwih akeh). Aku seneng ngobrol karo Eduardo Tobon lan ngrembug babagan kemajuan sing dakdeleng ing ruang pemasaran online. Pitakon kaping pisanan yaiku babagan blogging perusahaan lan 3 tips sing bakal dakwenehake. Yen pinter, mesthine aku bakal tuku buku Blogging Perusahaan :). Aku ora