Mangkene Cara Sampeyan Aja Kobong karo Pemasaran Influencer

Kita wis nulis sadurunge babagan trap marketing pengaruh. Minangka salah siji sing menehi ganti rugi dadi influencer, aku ora percoyo babagan pira pengaruh pengaruh marketing sing wis disiyapake. Dadi, awal taun iki aku diajak menyang Brickyard amarga aku dadi pengaruh lokal ing media sosial. Ana akeh wong sing diundang saka media sosial - kabeh duwe skor dhuwur ing mesin skor pengaruh populer kanggo Indianapolis. Ing

HeatSync: Intelijen Kompetitif lan Analytics

HeatSync nyedhiyakake sarana kanggo nglumpukake data analitik sing beda saka sawetara sumber terintegrasi, ngatur data, nyimpen, lan nampilake kanthi cara sing nyedhiyakake pemahaman sing luwih apik babagan tren lan kinerja situs web. HeatSync narik data saka Alexa, SimilarWeb, Compete, Google Analytics, Facebook, Twitter, Klout, MOZ, CrunchBase lan WOT kanggo ngrampungake profil, timeline lan mesin perbandingan kanggo situs sampeyan. Profil Situs Web - Profil Situs Web HeatSync nyedhiyakake tampilan rinci kanthi jero babagan kabeh aspek

25 Piranti Media Sosial Apik tenan

Penting, dicathet yen platform media sosial beda banget karo target lan fitur. Infographic iki saka KTT Strategi Media Sosial 2013 ngrampungake kategori kanthi apik. Nalika ngrencanakake strategi sosial perusahaan, jumlah alat sing kasedhiya kanggo manajemen media sosial bisa uga luar biasa. Kita wis nyusun 25 alat sing apik kanggo miwiti lan tim sampeyan, dikategorikake dadi 5 jinis alat: Ngrungokake Sosial, Obrolan Sosial, Pemasaran Sosial, Analisis Sosial

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Skor Klout Reinvented… lan Aku Seneng!

Aku wis nate krungu babagan Klout, nanging ora nggatekake nganti ketemu karo tim Klout ing Las Vegas. Aku nyoba lan nemokake yen sawetara skor kurang. Contone, akeh kita duwe pirang-pirang kaca, macem-macem akun, lan riwayat online sing suwene sepuluh taun… nanging Klout ora kena pengaruh karo kabeh perkara kasebut. Nalika pungkasan Klout nganyari skor, dheweke kabeh bakal kelangan aku. Ing