Kampanye #GetVaksinasi Entuk Influencer Hubungan Umum

Malah sadurunge vaksinasi COVID-19 kaping pisanan diterbitake ing AS ing Desember 2020, tokoh-tokoh populer ing hiburan, pamrentah, kesehatan, lan bisnis njaluk wong-wong Amerika supaya divaksinasi. Nanging sawise gelombang dhisikan, jangkah vaksin mudhun sanajan vaksin kasedhiya luwih akeh lan dhaptar wong sing nduweni hak kanggo nambah. Sanajan ora ana upaya sing bisa ngyakinake kabeh wong sing bakal divaksinasi, mula ana