Gagasan Konten Media Sosial kanggo Preinan

Wis musim iki lan yen sampeyan durung ngrencanakake kiriman media sosial preinan, iki kalebu infographic sing apik saka MDG Advertising kanggo menehi ide, Pemasaran Liburan 2016: 7 Gagasan Seger kanggo Kiriman Media Sosial Liburan sampeyan. Mangkene pitung ide unik sing bisa nuwuhake kreativitas lan narik kawigaten merek nalika sampeyan paling mbutuhake! Saka Nggawe Video Bertema Liburan 360 °: Facebook lan Youtube saiki ndhukung 360 format video lan

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing