MakeWebBetter: Mbangun lan Tuwuh Bisnis E-Niaga karo WooCommerce lan Hubspot

Ora ana sangsi manawa tekan Hubspot minangka platform CRM lan otomasi pemasaran lan WordPress minangka Sistem Manajemen Konten. Amarga plugin lan tambahan sing gampang, WooCommerce saya misuwur dadi platform e-commerce sing gampang diimplementasikake. Nalika WordPress wis ngeculake CRM dhewe, platform kasebut ora duwe kedewasaan Hubspot amarga kemampuane kanggo proses drive menyang strategi akuisisi lan retensi organisasi. Kopling terjangkau Hubspot saka

Apa Kamungkinan Strategi Media Sosial Sampeyan Bakal Menehi Modal Balik Modal?

Minggu iki, klien sing lagi konsultasi takon kenapa konten sing wis digunakake kanthi hard kaya ora mbebayani. Klien iki durung ngupayakake ngembangake pandhuan ing media sosial, tinimbang ngetrapake umume kanggo pemasaran metu. Kita nyedhiyakake foto ukuran para pamirsa ing media sosial dibandhingake karo pesaing - lan banjur menehi pengaruh ing babagan

Kesalahan Bisnis Umum Nalika Pilih Platform Otomatisasi Pemasaran

Platform otomatisasi pemasaran (MAP) yaiku piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Platform kasebut biasane nyedhiyakake fitur otomatis ing email, media sosial, gen timbal, surat langsung, saluran pariwara digital lan media. Piranti kasebut nyedhiyakake database pemasaran pusat kanggo informasi pemasaran supaya komunikasi bisa ditargetake nggunakake segmentasi lan personalisasi. Ana bathi investasi sing apik banget nalika platform otomatisasi pemasaran diterapake kanthi bener lan diduweni kanthi lengkap; Nanging, akeh bisnis nggawe sawetara kesalahan dhasar

Statistik Pemasaran Influencer

Kita wis nuduhake infografis babagan marketing influencer, evolusi pemasaran influencer sadurunge, uga artikel babagan praktik paling apik kanggo marketing influencer, carane ora nggunakake influencer, lan bedane pengaruh mikro lan selebriti. Infographic iki rinci babagan ringkesan pemasaran influencer lan strategi lan statistik saiki ing medium lan saluran. Wong-wong ing SmallBizGenius nggabungake infographic lengkap sing nyedhiyakake kahanan marketing influencer sing jelas saiki, miturut

Cara Ngitung Bali ing Investasi Pemasaran Media Sosial

Nalika para pemasar lan platform media sosial wis diwasa, kita bakal nemokake luwih akeh babagan alangan lan kerugian investasi ing media sosial. Sampeyan bakal ngerti manawa aku asring ngritik pangarepan sing ditemtokake dening para konsultan media sosial - nanging ora ateges aku kritis ing media sosial. Aku ngirit wektu lan gaweyan kanthi nuduhake kawicaksanan karo kanca-kanca lan ngobrol karo merek kanthi online. Aku ora ragu manawa wektu sing dakbuwang ing media sosial wis ana

Cara Ngukur ROI Kampanye Pemasaran Video Sampeyan

Produksi video minangka salah sawijining strategi pemasaran sing asring dianggep kurang babagan ROI. Video sing bisa narik kawigaten bisa menehi wewenang lan keikhlasan sing bisa nggawe humanisat merek lan prospek njupuk keputusan tuku. Mangkene sawetara statistik luar biasa sing ana gandhengane karo video: Video sing ditempelake ing situs web sampeyan bisa ngasilake 80% tingkat konversi Email sing ngemot video duwe tingkat klik-tayang 96% luwih dhuwur yen dibandhingake karo email non-video Pemasar video

Apa Sampeyan Pancene Konsultan Media Sosial?

Mau bengi aku duwe kesempatan luar biasa kanggo nemoni lan ngrungokake juara Indianapolis 500 kaping telu, Helio Castroneves. Aku dadi tamu dadi co-host lan pelatih kinerja David Gorsage, sing takon apa aku bakal menehi update media sosial sajrone acara kasebut. Nalika aku ngatur hashtag, ngetutake sponsor, lan ngerti VIP ing ruangan kasebut, ana profesional balap kanthi tenang banjur takon lan takon: Apa sampeyan pancen konsultan media sosial? Ing

Statistik: Wutah Layanan Pelanggan Media Sosial

Sampeyan bisa uga wis bubar maca pengalaman pelanggan karo Waze ing Twitter nalika nglaporake bug. Aku kurang kesengsem karo tanggapan kasebut. Ya, dudu aku siji-sijine amarga akeh pelanggan sing mbukak media sosial lan ngarepake resolusi kanggo masalah perawatan pelanggan. Sawetara pelanggan ora seneng banget nalika dakcritakake babagan tanggapan pelanggan ing media sosial, nanging forum umum