Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed saka Cast A Netger sing Luwih gedhe ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng banget. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi. Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring ngerti