Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Rant: Tembung "P"

Pemasar gedhe seneng ngobrol babagan Return on Investment. Wingi, aku melu rapat karo perusahaan real estate sing duwe sawetara tantangan karo strategi web. Situs brosur kasebut ora nate ngarahake akeh banget lan dheweke mbuwang akeh dhuwit kanggo sawetara program eksternal kanggo ngarahake corong penjualan. Masalah sing wis dingerteni yaiku dheweke mbayar kabeh perusahaan kanggo saingan karo dheweke

Pengusaha Kasar, Wedi lan Gagal

Bentenane paling gedhe sing wis diamati ing kabeh perusahaan sing dakupayakake sukses lan gagal yaiku kemampuan wirausahawan utawa bisnis sing bener. Aku frustasi ndeleng kanca lan kanca wirausahawan ora sadhar sukses mung amarga ora nglakokake. Wedi lan rakus minangka rong prekara sing dakwujudake supaya para wirausaha mandhegani. Mangkene sawetara conto: Pengusaha A duwe produk sing apik

Apa Google Pancen Nggawe Web sing Luwih Apik?

Sawetara wektu kepungkur, Google menehi paten kanggo nganalisa registrasi domain minangka bagean saka panguwasa situs. Asilé yaiku kabeh industri blogosfera lan SEO wiwit menehi saran marang klien supaya ndhaptar domain kanthi wektu maksimal. Aku malah nulis babagan iki .. lan ditolak karo kanca apik PJ Hinton saka Compendium Blogware (waca komentar). Saiki Google wis maju luwih maju - kanthi Matt Cutts ngeculake