Cara Nggawe Lampu 3-Point kanggo Video Langsung Sampeyan

Wacan: 3 menit Kita wis nindakake sawetara video Facebook Live kanggo klien sing nggunakake Switcher Studio lan pancen seneng platform streaming multi-video. Siji wilayah sing pengin dandanake yaiku lampu kita. Aku minangka pemula video nalika nerangake strategi kasebut, mula aku bakal terus nganyari cathetan kasebut adhedhasar umpan balik lan tes. Aku sinau akeh ton saka para profesional ing sekitarku - sawetara sing dakcritakake ing kene!