Kepiye Internet Revolusi Offline Eceran

Wacan: 2 menit Yen sampeyan durung nate krungu, Amazon mbukak jaringan toko pop-up ing mall AS, kanthi 21 toko sing dununge ing 12 negara wis mbukak. Kekuwatan ritel terus narik minat para konsumen. Nalika akeh konsumen sing njupuk kauntungan saka transaksi online, ngrasakake produk kanthi langsung isih abot karo para pembeli. Nyatane Internet wis ngowahi kepiye bisnis bisa digunakake lan toko pelanggan ing salawas-lawase. Saka prekara sederhana kaya pelanggan sing golek nomer telpon a