Kepiye Internet Revolusi Offline Eceran

Yen sampeyan durung nate krungu, Amazon mbukak jaringan toko pop-up ing mall AS, kanthi 21 toko sing dununge ing 12 negara wis mbukak. Kekuwatan ritel terus narik minat para konsumen. Nalika akeh konsumen sing njupuk kauntungan saka transaksi online, ngrasakake produk kanthi langsung isih abot karo para pembeli. Kasunyatane 25% wong tuku sawise telusuran lokal kanthi 18% digawe sajrone 1 dina Internet wis ngganti kepiye