9 Tips Nggawe Presentasi PowerPoint sing Efektif

Aku siyap kanggo presentasi sing daklakoni udakara 7 minggu wiwit saiki. Nalika pamicara liyane sing dakkarepake bakal mbaleni presentasi basi sing padha bola-bali, pidhato mesthi katon apik nalika aku nyiyapake, nggawe pribadi, latihan lan nyampurnakake sadurunge acara kasebut. Tujuane ora kanggo ndhikte apa sing ana ing layar, yaiku ngrancang slide sing luar biasa sing cocog karo pidato. Iki nambah kognisi lan memori. Wiwit meh