Apa sing diarani Chatbot? Napa Strategi Pemasaran Sampeyan Perlu Dheweke

Aku ora nggawe ramalan babagan masa depan teknologi, nanging nalika ndeleng teknologi sadurunge, aku asring ndeleng potensial sing apik kanggo para pemasar. Évolusi intelijen buatan sing digabung karo sumber daya bandwith, daya pangolahan, memori lan ruang tanpa wates bakal ndadekake chatbots dadi pusat para pemasar. Apa sing diarani Chatbot? Bot obrolan minangka program komputer sing niru obrolan karo wong sing nggunakake intelijen buatan. Dheweke bisa ndandani