Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

Robert Half Technology lan The Creative Group nerbitake studi lan infographic, Digital Marketing Dissonance, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital. Sanajan aku ora yakin manawa akurat, panliten kasebut banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif.

Dell EMC World: 10 Syarat Ngowahi Teknologi Informasi

Wah, pirang minggu suwene! Yen sampeyan wis ngerteni aku ora asring nulis, amarga aku lunga menyang Dell EMC World nalika Mark Schaefer lan aku duwe kewajiban ngewawancarai kepemimpinan ing perusahaan Teknologi Dell kanggo podcast Luminaries. Kanggo nggawe perspektif konferensi iki, aku mlaku 4.8 mil dina pisanan lan rata-rata 3 mil saben dina sawise… lan tetep ana