Tren Tuku Eceran lan Pelanggan kanggo 2021

Yen ana salah sawijining industri sing kita waca sacara dramatis taun kepungkur iki ritel. Bisnis tanpa visi utawa sumber daya sing bisa digunakake kanthi digital dadi rusak amarga rusak lan pandemi. Miturut laporan, penutupan toko ritel paling dhuwur 11,000 ing taun 2020 kanthi mung 3,368 toko anyar sing dibukak. Dhiskusi Bisnis & Politik sing durung mesthi ngowahi permintaan barang rangkep (CPG) konsumen. Konsumen banjur online sing duwe

Kepiye Cara Pemasaran Kelestarian lan Keragaman Merek Sampeyan?

Dina Bumi minggu iki lan kita ndeleng postingan sosial sing khas ing ngendi perusahaan promosi lingkungan. Sayange, kanggo akeh perusahaan - iki mung sepisan saben taun lan dina-dina banjur bali menyang bisnis kaya biasane. Minggu kepungkur, aku ngrampungake bengkel pemasaran ing perusahaan gedhe ing industri kesehatan. Salah sawijining poin sing dakkandhakake ing bengkel yaiku perusahaan sing mbutuhake pasar sing luwih apik