Ringkesan Iklan Media Sosial

Nalika akeh media sosial ngupadi kekuwatan lan jangkauan pemasaran media sosial organik, isih dadi jaringan sing angel ditemokake tanpa promosi. Iklan media sosial minangka pasar sing durung ana dasawarsa kepungkur, nanging diproyeksikan ngasilake $ 11 milyar ing taun 2017. Iki mung regane $ 6.1 milyar ing taun 2013. Iklan sosial nawakake kesempatan kanggo nggawe kesadaran, target adhedhasar geografis , demografi lan

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Klub Buzz Sosial: Nuduhake lan Dituduhake

Salah sawijining aspek sing apik kanggo nekani konferensi kaya Social Media Marketing World yaiku sampeyan ninggalake kenyamanan jaringan lan ngetik liyane. Ora preduli ukuran jaringan sampeyan, sampeyan asring diwatesi karo warta lan informasi sing dituduhake ing njero. Menyang konferensi internasional kaya iki bakal mbukak jaringan anyar sampeyan. Kita ketemu pirang-pirang wong ing San Diego lan kita bakal terus

Pengaruh Serem Crita Online Visual

Ana sebab kenapa kita nggunakake akeh perumpamaan ing kene Martech Zone… Kerjane. Nalika konten teks dadi fokus, perumpamaan kasebut ngimbangi kaca lan menehi sarana supaya para pamiarsa entuk kesan cepet babagan apa sing bakal kedadeyan. Perumpamaan minangka strategi sing ringkih nalika ngembangake konten sampeyan. Yen sampeyan durung nyoba - coba nyedhiyakake gambar kanggo saben dokumen, kiriman utawa kaca ing

The StumbleUpon Lifecyle

Kita seneng StumbleUpon ing kene Martech Zone. Nyatane, asring dadi sumber rujukan nomer siji kita. Iki uga dadi sumber lalu lintas nomer siji ing web! StumbleUpon mbukak sawetara keuntungan liyane saka layanan kasebut ing infographic iki - kalebu kasunyatan manawa wektu link sampeyan terus ngrujuk luwih dawa tinimbang situs kaya Facebook utawa Twitter. Facebook lan Twitter minangka aliran sing isih ana… tautan teka lan

Merek Gedhe Ngembang Suwe-suwe

Aku seneng iklan Mac. Umume wong, amarga lucu? Tanpa nyerang. Dheweke ora menehi rincian produk, nanging mung 30 detik utawa kurang, resonate karo pamirsa, amarga padha lara?. Nalika sampeyan nonton, gampang nganggep manawa Mac lan Apple umume wis duwe pariwara apik. Nanging kanthi cepet ndeleng sawetara pariwara awal, nuduhake kasunyatan sing ala, lan tegese saya ala. Apple miwiti

Surat Kabar Isih Ngecam Nilai

Wis sawetara suwe aku ora rame babagan koran. Wiwit aku teka saka industri iki, isih isih getihku lan mesthi bakal kedadeyan. Koran pisanan sing dakkarepake saiki bakal didol, lan koran lokal ing kene narik napas pungkasan. Kaya biasane, aku ora maca koran maneh, kajaba aku ndeleng artikel sing disaranake liwat Twitter utawa salah sawijining feed sing dicerna. Majalah NET wulan iki nyebutake