Cara Ngatasi 4 Kesalahan Pemasaran Seluler sing Sampeyan Nggawe

Ing podcast Teknologi Pemasaran mbesuk iki, kita sejatine mbahas panggunaan bentuk, optimalisasi formulir, lan - mesthine - wong-wong gedhe ingFormstack teka ing obrolan! Kita wis ngrembug babagan optimalisasi formulir kanggo piranti seluler - strategi kritis. Chris Lucas lan tim ingFormstack bubar ngeculake infographic iki sing nyathet 4 kesalahan umum sing ditindakake para pemasar nalika nerangake strategi pemasaran seluler: Gawe rencana