360 Crita: Gawe, Owahi lan Terbitake Kampanye Video 360˚

Facebook kerja sama karo Blend Media awal taun iki kanggo mbantu nggawa luwih akeh konten video 360˚ menyang platform, uga ngluncurake hub komunitas kanggo 360 kreator video. Komunitas nawakake akses menyang tutorial video sing ditemokake saka komunitas kreatif ing saindenging jagad. Profesional sing duwe pengalaman bakal menehi tips kalebu cara nggawe video 360˚ nalika nggunakake tongkat selfie, bisa digunakake ing kahanan sedheng kanthi kamera 360˚ lan stabilisasi gambar. Dhaptar lokakarya kreator mbesuk, bebarengan karo tutup maneh saka sadurunge

10 Tips kanggo nyelarasake Email Marketing lan Media Sosial

Yen sampeyan wis maca publikasi iki sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen saya ngremehake email lan argumen media sosial ing kana. Kanggo ngeculake potensial strategi pemasaran apa wae, nglarasake kampanye kasebut ing saluran bakal ningkatake asil sampeyan. Iki dudu soal lawan, iku soal lan. Kanthi saben kampanye ing saben saluran, kepiye sampeyan bisa njamin supaya bisa nambah tarif respons ing saben saluran sing kasedhiya. Email? Sosial? Utawa

Kepiye Twitter Ngewangi Sampeyan Nggawe Keterlibatan sing luwih jero

Ana transisi gedhe sing kedadeyan ing industri media sosial sing nyenengake. Kemampuan kanggo push keterlibatan langsung menyang interaksi sosial tinimbang kudu nggawa lalu lintas bali menyang situs sampeyan. Kabeh wong ngerti manawa saben sampeyan njaluk diklik wong, mula ana penurunan tarif sing ditanggepi. Kanggo perusahaan sing promosi produk utawa layanane ing Twitter, nggawe pangguna pindhah saka tweet sing didol, menyang kaca produk, menyang