Linq: Panyedhiya Produk Kartu Bisnis Near Field Communication (NFC)

Yen sampeyan wis suwe maca karo situsku, sampeyan bakal ngerti kepiye kepenak nalika entuk macem-macem jinis kertu bisnis. Aku duwe kertu cathetan, kertu kuadrat, kertu logam, kertu laminasi… Aku seneng banget. Mesthine, kanthi kunci lan ora bisa lelungan, mula ora mbutuhake kertu bisnis. Saiki, lelungan wis dibukak, aku mutusake saiki wayahe nganyari kertu lan entuk

Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed saka Cast A Netger sing Luwih gedhe ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng banget. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi. Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring ngerti

Kertu Bisnis Flash Drive

Yen sampeyan wis maca blog iki sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen aku nyedhot teknologi… lan kertu bisnis. Nalika aku ketemu wong lan dheweke menehi kertu, aku pancen apike. Wingi, aku ketemu karo Rob Bacallao saka Sharp Staffing lan dheweke menehi kaendahan iki: Kertu bisnis flash drive Wafer saka Flashbay pancen apik tenan - teka versi 2Gb, 4Gb, 8Gb lan 16Gb, iki katrangan online: Kertu USB Wafer yaiku siji

Kertu Bisnis Unik… uga Chip

Sore iki, aku rapat karo konsultan bisnis Harry Howe lan agen asuransi bisnis kita, Joe Glaser. Rapat sing apik banget amarga Joe lan Harry minangka master nalika nelpon kabeh risiko lan asuransi menyang rapat sing ringkes, mula dheweke kudu ngandhani apa sing kudu aku lakoni lan aku percaya dheweke bisa ngrampungake. Kita nggawa asuransi amarga sawetara alasan… yaiku nyolong peralatan utawa

Kertu Bisnis Wordle!

Wordle entuk blogos sawetara minggu kepungkur lan blogger wis rame! Wordle minangka aplikasi Java sing ngowahi cloud tag sampeyan dadi kaendahan. Aku nganggep Wordle keren, nanging ora mesthi blogable. Dina iki aku konsultasi karo Sharpminds. Salah sawijining wong ing sesi kasebut, Linda Watts, masrahake kertu lan langsung mesem ing praupanku! Linda duwe kabeh koleksi (uga sawetara

Rekomendasi kanggo Kertu Bisnis?

Aku lan anakku nonton American Psycho. Film kasebut ngganggu, nanging adegan kertu bisnis dadi favoritku (Huey Lewis minangka detik sing cedhak). Aku wis duwe kertu bisnis adhedhasar blog, nanging saiki aku wis ngganti jeneng domain, aku kepengin entuk sing unik banget. Ana ide? Mboten wonten ing balung, mangga.