PRISM: Kerangka Kerja Kanggo Ngapikake Konversi Media Sosial

Kasunyatane sampeyan biasane ora adol ing saluran media sosial nanging sampeyan bisa ngasilake penjualan saka media sosial yen sampeyan ngetrapake proses pungkasan nganti pungkasan. Kerangka langkah PRISM 5 minangka proses sing bisa digunakake kanggo nambah konversi media sosial. Ing artikel iki, kita bakal njabarake kerangka kerja 5 langkah lan langkah liwat conto alat sing bisa digunakake kanggo saben proses. Mangkene PRISM: Kanggo nggawe PRISM sampeyan