Cara Kerja Iklan

Nalika nggoleki topik pariwara, aku nemokake infographic babagan Cara Pariwara Nggawe Kita Tuku. Infographic ing ngisor iki dibukak kanthi ide manawa perusahaan sugih lan duwe tumpukan dhuwit lan digunakake kanggo ngapusi pamirsa sing mlarat. Aku ngira iki minangka ide sing rada ngganggu, apes, lan ora bisa ditindakake. Gegayutan pisanan yen mung perusahaan kaya sing ngiklanake yaiku ide aneh. Perusahaan kita ora sugih lan, nyatane, duwe pasangan