Analytics Konten: Manajemen eCommerce Akhir-kanggo-Akhir kanggo Merek lan Pengecer

Pengecer multi-saluran ngerti pentinge konten produk sing akurat, nanging kanthi pirang-pirang ewu kaca produk sing ditambahake ing situs web saben dina dening atusan vendor sing beda, meh ora bisa ngawasi kabeh. Ing sisih liyane, merek asring nyusun prioritas utama sing angel banget, saengga angel nggawe manawa saben dhaptar tetep anyar. Masalahe yaiku pengecer lan merek asring nyoba ngatasi masalah kasebut