Napa Bisnis Sampeyan Mesthi Nggawe Sosial

Ora kaya cara pemasaran liyane sing tradisional, pemasaran media sosial bisa ditrapake kanggo pamilik bisnis cilik kaya dene Fortune 500 perusahaan. Infographic iki nggambarake pengaruh media sosial ing bisnis sampeyan.