Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Kepiye Advokat Nggawe Aktivitas Instagram Luwih Saka Influencer

Ing taun 2019, mbuwang # Influencer Instagram diarepake bisa nggayuh $ 2.3 milyar, jumlah sing luar biasa, nanging langsung nuduhake kekuwatan program visual sing akeh digunakake ing pengaruhe keputusan tuku. Nyatane, 72% pangguna Instagram lapor nggawe keputusan tuku adhedhasar gambar sing dituduhake ing platform sisih Instagram platform… sampeyan bisa ngetutake aku @dknewmedia! Siap-siyap ndeleng pirang-pirang foto asu-asu Gambino lan lagi aktif