Cara Riset Hashtag Paling Apik

Hashtags wis bareng karo kita wiwit diluncurake 8 taun kepungkur ing Twitter. Salah sawijining sebab kenapa nggawe plugin Shortcode yaiku nambah visibilitas ing Twitter. Fitur utama yaiku kemampuan kanggo nambah hashtags ing shortcode. Nopo nopo Sacara sederhana, akeh wong sing riset Twitter kanthi aktif adhedhasar hashtag sing dituduhake. Kaya tembung kunci sing penting digoleki, tagar uga penting kanggo telusuran ing media sosial.