10 Mupangat Program Kasetyan & Ganjaran Pelanggan

Kanthi masa depan ekonomi sing ora mesthi, penting banget yen bisnis fokus karo penylametan pelanggan liwat pengalaman pelanggan sing luar biasa lan hadiah amarga setya. Aku kerja bareng layanan pangiriman panganan regional lan program hadiah sing dikembangake terus nggawe pelanggan bola-bali. Statistik Kasetyan Pelanggan Miturut Whitepaper Experian, Nggawe Kasetyan Merek ing Donya Salib: 34% populasi AS bisa ditegesi minangka loyalist merek 80% saka loyalist merek ngaku yen