Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Nilai Tumindak Pengunjung

Kita ngukur akeh kanthi analitik, nanging ora asring menehi rega marang saben tumindak sing ditindakake pengunjung nalika nyambung karo kita kanthi online. Penting manawa perusahaan menehi perhatian luwih saka kunjungan lan konversi ... ana akeh interaksi ing antarane lan sawise menehi nilai. Ing bagan ing ndhuwur, aku duwe loro sumbu… pengaruh lan nilai. Minangka pengunjung seneng, retweet, penggemar lan tindakake sampeyan utawa bisnis… ana