#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger lan dewa Google

Dina iki minangka wiwitan sing apik kanggo Blog Indiana, lan Jason Falls miwiti jus kanthi nyritakake pentinge optimisasi mesin telusuran, menehi sawetara keraguan babagan ghostblogging, lan ngomong karo blogger manawa ora nuruti aturane. Keynote Jason luwih jero lan jero banget ... nanging iki minangka prekara sing saya nggegirisi. Paling ora siji kanca bisa ngerteni reaksi ku ... lan aku duwe loro