5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur. Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data. Kontrol - Apa aku ngontrol? Salah siji saka

Kepiye Blockchain Bakal Fuel Transformasi ing Industri E-Niaga

Kaya dene revolusi e-commerce tekan pesisir, siyap kanggo pangowahan liyane ing bentuk teknologi pamblokiran. Apa wae tantangan ing industri e-commerce, pamblokiran janji bakal ngatasi akeh lan nggawe bisnis luwih gampang kanggo sing adol uga sing tuku. Kanggo ngerti kepiye pamblokiran bakal duwe mupangat positif kanggo industri e-commerce, pisanan, sampeyan kudu ngerti babagan kaluwihan teknologi blockchain lan

Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe. Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infographic anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel kanggo mbuwang iki

Apa Big Data? Apa Mupangate Data Gedhe?

Janji data gedhe yaiku perusahaan bakal duwe intelijen sing luwih akeh kanggo njupuk keputusan lan ramalan sing akurat babagan bisnis. Ayo goleki babagan Big Data, apa sejatine, lan kenapa kita kudu nggunakake. Big Data minangka Band Hebat Ora babagan sing lagi dibahas ing kene, nanging sampeyan uga bisa ngrungokake lagu sing apik nalika maca babagan Big Data. Aku ora

Personalisasi Pemasaran: 4 Kunci kanggo Yayasan Sukses

Personalisasi saiki nesu banget, nanging strategi sing bisa ngina yen digawe salah. Ayo dadi conto sing paling umum - kepiye rasane nalika entuk pesen email nalika mbukak, Dear %% FirstName %%… apa ora paling ala? Nalika iku conto sing jelas, sing kurang jelas ngirim tawaran lan konten sing ora relevan menyang komunitas sampeyan. Sing mbutuhake dhasar sing wis ana. Target sing sugih, dinamis, khusus hiper