Kepiye Blockchain Bakal Fuel Transformasi ing Industri E-Niaga

Kaya dene revolusi e-commerce tekan pesisir, siyap kanggo pangowahan liyane ing bentuk teknologi pamblokiran. Apa wae tantangan ing industri e-commerce, pamblokiran janji bakal ngatasi akeh lan nggawe bisnis luwih gampang kanggo sing adol uga sing tuku. Kanggo ngerti kepiye pamblokiran bakal duwe mupangat positif kanggo industri e-commerce, pisanan, sampeyan kudu ngerti babagan kaluwihan teknologi blockchain lan

Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe. Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infographic anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel kanggo mbuwang iki

Apa Big Data? Apa Mupangate Data Gedhe?

Janji data gedhe yaiku perusahaan bakal duwe intelijen sing luwih akeh kanggo njupuk keputusan lan ramalan sing akurat babagan bisnis. Ayo goleki babagan Big Data, apa sejatine, lan kenapa kita kudu nggunakake. Big Data minangka Band Hebat Ora babagan sing lagi dibahas ing kene, nanging sampeyan uga bisa ngrungokake lagu sing apik nalika maca babagan Big Data. Aku ora

Personalisasi Pemasaran: 4 Kunci kanggo Yayasan Sukses

Personalisasi saiki nesu banget, nanging strategi sing bisa ngina yen digawe salah. Ayo dadi conto sing paling umum - kepiye rasane nalika entuk pesen email nalika mbukak, Dear %% FirstName %%… apa ora paling ala? Nalika iku conto sing jelas, sing kurang jelas ngirim tawaran lan konten sing ora relevan menyang komunitas sampeyan. Sing mbutuhake dhasar sing wis ana. Target sing sugih, dinamis, khusus hiper

Crittercism: ngawasi kinerja aplikasi seluler

Crittercism minangka platform manajemen kinerja aplikasi seluler sing digunakake kanggo ngawasi, prioritas, troubleshoot, lan tren kinerja aplikasi seluler sampeyan. Crittercism nawakake tampilan global nyata-nyata diagnosis aplikasi lan kesalahan aplikasi ing aplikasi iOS, Android, Windows Phone 8, Hybrid lan HTML5 sing ngawasi 1 milyar pangguna aktif saben wulan. Crittercism ngawasi luwih saka 500 yuta conto aplikasi, nglacak luwih saka 100 milyar aplikasi sing diterjemahake dadi 30,000 acara per detik lan pirang-pirang ewu pelanggan aktif. Fitur kalebu: Multiple

Ayo Reveal lan Standardisasi Privasi

Nalika Google lan Facebook terus dikuwasani, ana masalah privasi sing gedhe sing diwenehake ing Internet… lan kudune. Kita bisa udur sedina mupangat babagan carane situs kudu nglumpukake, nggunakake utawa malah adol data pribadi sampeyan ... utawa sanajan kudu bisa… nanging ora ana masalah gedhe babagan kabeh masalah kasebut. Ana sawetara poin utama sing dakkarepake: dudu tanggung jawab a