7 Strategi Pemasaran Konten sing Nginspirasi Kepercayaan lan Saham

Sawetara konten cenderung tampil luwih apik tinimbang liyane, menang luwih akeh saham lan konversi liyane. Sawetara konten dikunjungi lan dituduhake bola-bali, nggawa akeh wong ing merek sampeyan. Umumé, iki minangka potongan-potongan sing ngyakinake wong yen merek sampeyan kudu menehi komentar lan pesen sing pengin dituduhake. Kepiye sampeyan bisa nggawe online sing nuduhake nilai-nilai sing bisa dipercaya konsumen? Elingi pandhuan iki nalika sampeyan

Panguwasa: Elemen sing Ora Ana Paling Strategi Konten

Ora ana seminggu sing lumaku Martech Zone manawa kita ora menehi katrangan lan nuduhake kasunyatan, pendapat, kutipan wong liya, lan uga konten kanthi infografis lan publikasi liyane. Nanging kita dudu situs kurasi konten wong liya. Nuduhake ide wong liya ora bakal nggawe sampeyan dadi panguwasa, nanging ngakoni lan nguatake panguwasa penulis. Nanging… nambah, menehi komentar, ngritik, nggambarake lan nerangake luwih becik konten wong liya ora mung ngakoni lan nguatake

Aku Pancene, Pancen pengin nggunakake Platform Sampeyan… Nanging…

Minggu iki, vendor saka platform undhang-undhang nyekel aku. Kita wis sawetara sesambungan urip lan mati karo perusahaan sawetara taun kepungkur. Aku wis ndeleng demo babagan cara nggunakake piranti lunak; dheweke duwe antarmuka templated sing cukup sederhana, lan ton kemampuan integrasi. Katon kaya platform sing janjeni. Kita pengin nambah undhuhan aplikasi seluler amarga Bluebridge nindakake tugas sing apik banget ing ponsel

Mangkene Cara Nggawe Liyane Ngarah Kanthi Media Sosial

Aku lagi wae ketemu karo pemilik bisnis lan njlentrehake cara sing luar biasa manawa media sosial ora mung nggawe bisnis menyang perusahaanku, nanging uga kanggo para klien. Katoné ana pesimisme sing isih ana amarga ana media sosial lan pengaruhe kanggo generasi timbal, lan aku yakin kudu dikoreksi. Umume masalah karo media sosial lan generasi utama ora ana gandhengane karo asil nyata,

Apa Bailiwick Sampeyan?

Tembung gedhe. Kanca sing digunakake nalika ngomong babagan forte perusahaan. Saka Kamus.com: tembung bailiwick, diucapake [bab-luh-wik] Tlatah kapentingan, katrampilan, utawa panguwasa tartamtu kanggo wong. Kantor utawa distrik bailiff.