Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa

Pemasaran sing Dioptimalake: Napa Sampeyan kudu nyelarasake Segmen Brand kanggo Aktivasi & Pelaporan

Kanthi volume data sing digawe ing pirang-pirang saluran pemasaran, merek ditantang kanggo ngatur lan ngaktifake aset data sing bener kanggo nggedhekake kinerja salib. Kanggo luwih ngerti target pamirsa, ndorong luwih akeh dodolan, lan nyuda sampah pemasaran, sampeyan kudu nyelarasake pamisahan merek karo aktivasi lan pelaporan digital. Sampeyan kudu nyelarasake kenapa tuku karo sing tuku (segmentasi pamirsa) karo apa (pengalaman) lan kepiye (aktivasi digital) saengga kabeh