Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

Robert Half Technology lan The Creative Group nerbitake studi lan infographic, Digital Marketing Dissonance, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital. Sanajan aku ora yakin manawa akurat, panliten kasebut banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif.

Pengaruh Tandha Media Sosial ing Pengalaman Pelanggan

Nalika bisnis kaping pisanan mlebu ing jagad media sosial, iki digunakake minangka platform kanggo masarake produke lan nambah penjualan. Nanging, ing sawetara taun kepungkur, media sosial wis milih media komunitas sing disenengi - papan kanggo sesambungan karo merek sing dikagumi, lan sing luwih penting, njaluk pitulung nalika duwe masalah. Luwih akeh konsumen sing kepengin komunikasi karo merek liwat media sosial, lan sampeyan

Hadiah kanthi Otonomi, Penguasaan lan Tujuan

Ganjaran. Ing sawetara tugas pungkasan, bos saya kaget amarga aku ora peduli karo hadiah dhuwit. Dudu aku ora pengin dhuwit, nanging aku ora motivasi. Aku isih ora. Kasunyatane, aku mesthi rada ngenyek - yen aku bakal kerja luwih angel yen ana wortel sing isih ana ing ngarepku. Aku mesthi kerja keras lan pengabdian kanggo perusahaan.

Limang Pitakon Kanggo Mbiji Penjualan lan Alignment Pemasaran

Kutipan iki pancen tetep dakelingi minggu kepungkur: Tujuan pemasaran yaiku supaya adol luwih akeh. Tujuan pemasaran yaiku ngerti lan ngerti pelanggan kanthi apik supaya produk utawa layanan kasebut pas karo dheweke lan adol dhewe. Peter Drucker Kanthi sumber daya sing saya suda lan akeh tenaga kerja sing tambah akeh kanggo para pemasar rata-rata, dadi angel kanggo njaga target upaya pemasaran sampeyan. Saben dina kita urusan

Sapa sing nyekel Lenga Sampeyan?

Sedina muput - saben dina - wong ngirim email, ngirim sms, twitter, ngunjungi aku, nelpon aku lan pesen cepet karo pitakon babagan domain, kemampuan, CSS, kompetisi, strategi tembung kunci, masalah klien, posisi sales, strategi pemasaran, blogging media sosial, lsp. Aku njaluk undhangan kanggo ngomong, nulis, nulungi, ketemu… sampeyan menehi jeneng. Dina-dina saya sibuk lan luar biasa. Aku ora jenius, nanging aku duwe akeh pengalaman lan masarakat ngakoni.

Napa karyawan sing hebat ditinggal? Napa perusahaan gedhe kudu merekrut?

Sajrone dasawarsa pungkasan, aku seneng kerja ing pirang-pirang perusahaan. Perusahaan sing paling dakukur yaiku Landmark Communication. Staf Perusahaan ing Landmark nguatake karyawan supaya bisa ngembangake awake dhewe utawa sethithik kaya sing dikarepake. Perusahaan nindakake kanthi ora wedi karo investasi sing bakal ditindakake karyawan sing bakal ilang. Pemimpin perusahaan nganggep luwih akeh bebaya ORA