Seni lan Ilmu Pemasaran Konten

Sanajan akeh sing ditulis kanggo perusahaan minangka bagean kepemimpinan, njawab pitakon sing asring ditakokake, lan crita pelanggan - siji jinis konten sing luar biasa. Apa kiriman blog, infographic, whitepaper utawa malah video, konten sing paling apik nyritakake crita sing dijelasake utawa digambarake kanthi apik, lan didhukung dening riset. Infographic saka Kapost iki pancen nggabungake sing paling apik lan dadi conto… kombinasi seni

Tren Ngrekrut Pemasar Konten

Kita wis diberkahi ing agensi kanthi sesambungan apik karo profesional pemasaran konten - saka tim editorial ing perusahaan perusahaan, nganti peneliti lan blogger luar negeri, nganti panulis kepemimpinan bebas lan kabeh wong sing ana ing antarane. Nganti suwene sepuluh taun kanggo nggabungake sumber daya sing pas lan butuh wektu kanggo cocog karo panulis sing bener karo kesempatan sing tepat. Kita wis mikir babagan nyewa penulis kaping pirang-pirang - nanging mitra nindakake tugas luar biasa sing durung nate dingerteni

Memedi Masa Lalu Pemasaran, Saiki lan Masa Depan

Saben taun aku berjuang apa ora bakal nulis ramalan utawa promosi wong liya. Kapost nggabungake infographic iki - Memedi Masa Lalu, Saiki & Mangsa Pemasaran: Tujuan saka infographic yaiku njupuk gambaran babagan jaman kepungkur, saiki, lan masa depan pemasaran sing ora pati adoh. Muga-muga sampeyan seneng. Prediksi kuwatir amarga aku bisa ngarepake pangarepan sing ora bakal ngasilake. Aku pracaya ing

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

Apa Pemasar Konten Siap Gangguan?

Ing panaliten anyar sing ditindakake dening Kapost saka Grup Aberdeen, riset nemokake sawetara pemasar sing rumangsa ngasilake lan nglacak kontene kanthi cekap. Lan kesenjangan sing bisa dieksploitasi muncul ing antarane pimpinan konten lan pengikut konten. Kapost nyebutake periode transisi sing dikarepake akeh, nanging perencanaan sing cerdas kurang sithik karo Kekacauan Konten. Dheweke ngrancang infographic ing ngisor iki kanggo nemtokake alangan utama (lan mupangat) kanggo nggawe strategi operasi konten sing disetel kanthi apik. Karo kabeh