4 Detik utawa Payudara

Kenang dina-dina turu karo modem sampeyan sing lagi ndherek ndownload supaya sampeyan bisa ndeleng ing wayah esuk? Aku kira dina-dina kasebut isih adoh saka kita. John Chow nyathet cathetan ing panliten iki sing diwenehake dening Jupiter sing ujar manawa umume pembeli online bakal dijamin yen kaca sampeyan ora mbukak sajrone 4 detik utawa kurang. Adhedhasar umpan balik saka 1,058 pembeli online sing disurvei kaping pisanan